< anterior següent >
mejor pagar trabajos en salud https://espanapildoras.com/ software de facturación médica medisoft

Avanti-Avanti Studio Design for all.

Ajuntament Vila Joiosa

Vilamuseu- Naming i marca

El canvi de nom del Museu Arqueològic de la Vila Joiosa per Vilamuseu ens ajuda a transmetre la futura oferta museològica i la idea que tota la vila sigui un museu. Integrant diferents llenguatges en una sola marca la convertim en símbol dins del design for all o disseny per a tots. El braille és un codi imprescindible per al col·lectiu de les persones invidents, al mateix temps, desperta curiositat en la major part de persones no invidents i és identificat com un símbol universal d'accessibilitat. Els que desconeixen el llenguatge veuran en els punts una representació gràfica de les rutes que el museu oferirà fora de les seves sales - els monuments d'interés del poble s'identificaran amb ells- i el públic invident podrá tocar i entendre la marca. Més informació sobre el projecte aquí.

Compartir

< anterior següent >

segueix-nos

facebook

google+

linkedin

alex dobaño

avanti blog

últim article


Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy:

avanti avanti estudio s.l.

T. 93 218 75 41
M. 677 41 79 06 / 646 30 30 07

 

Barcelona
C/ Sant Domènec 11, baixos
08012 Barcelona

Tarragona
Avellaners 4, C, 6
43893 Altafulla


Madrid
Velazquez 12, 4ªplanta
28001 Madrid

Seccions

Avís

Lssi/Lopd
Condicions d'ús


web: David Vegas

accessibilitat web: fiveninots & traza