< anterior següent >
mejor pagar trabajos en salud https://espanapildoras.com/ software de facturación médica medisoft

Avanti-Avanti Studio Design for all.

Fundació La Caixa- Palau Macaya

Senyalització

Palau Macaya, va ser adquirit per la Caixa de Pensions l’any 1947, amb l’objectiu d'instal·lar-hi el primer l’Institut Educatiu de Sordmuts i de Cecs de l’entitat. Avui és un centre de referència de l’Obra Social “la Caixa” per a l’impuls del diàleg sobre nous models i tendències que contribueixin a construir una societat millor. Consultoria i disseny wayfinding (sistemes d'orientació) per a l'edifici. Disseny de pictogrames, suports de senyalística i planimetries. Hem col·laborat amb Gauzak Design per al disseny industrial dels diferents suports i ens ha assessorat el Dimas García amb l'accessibilitat wayfinding. Producció d'Indexsign.

Compartir

< anterior següent >

segueix-nos

facebook

google+

linkedin

alex dobaño

avanti blog

últim article


Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

acquisto viagra

online in Italia.

avanti avanti estudio s.l.

Barcelona
C/ Sant Domènec 11, baixos
08012 Barcelona / T. 93 218 75 41

Tarragona
C/ de Dalt 10
43893 Altafulla / T. 97 765 05 97

Seccions

Avís

Lssi/Lopd
Condicions d'ús


web: David Vegas

accessibilitat web: fiveninots & traza