Avanti-Avanti Studio Design for all.

Avanti-Avanti Studio

 

Alex Dobaño (cv Linkedin) i Elvira Muñoz (cv Linkedin) dirigim l'estudi creatiu Avanti-Avanti, un equip multidisciplinar de professionals de la comunicació, el disseny i la tecnologia. Estem especialitzats en Disseny per tothom (disseny universal) i treballem per a empreses i institucions de l'entorn de l'oci, el turisme, la cultura i els museus.

 

Col·laboren amb nosaltres consultors, educadors i col·lectius de l'entorn de l'accessibilitat.

 

Impartim tallers, xerrades i ponències en diferents Masters compartint els nostres coneixements sobre els vessants més socials del disseny i el disseny inclusiu.

 

Avanti-Avanti és membre de la Xarxa per a l'Excel·lència "Towns and Cities for All" i col·laborem amb el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya com responsables de Disseny per tothom.

 

Clients
Institucions: MACBA (Museu d’Art Contemporani de Barcelona ), Generalitat de Catalunya (dep.ConCA), CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) Museu Picasso Barcelona, Fundació Joan Miró, ArticketBCN, MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya), Obra Social “ Fundació La Caixa”, ICUB, Museu Arqueològic de la Vila Joiosa

 

Empreses: Agencia Digital, Aïta, Aribau, Bangolo, Burricleta, Germark, Club Deportivo Iradier, Dom Business, Joan Sibina Arquitectes Associats, La Huella Sonora, Layers, Lunatus, Padawan Network, Projectes d’Aigua, Taller de Músics, Thematica, Tophunted, Tuset Magdaleneries, Vol2

 

Contacte

 

Avanti-Avanti Studio

Barcelona

C/ Sant Domènec 11, baixos,

08012 Barcelona / T. 93 218 75 41
Tarragona

C/ de Dalt 10,
43893 Altafulla / T. 97 765 05 97


segueix-nos

facebook

google+

linkedin

alex dobaño

avanti blog

últim article


avanti avanti estudio s.l.

Barcelona
C/ Sant Domènec 11, baixos
08012 Barcelona / T. 93 218 75 41

Tarragona
C/ de Dalt 10
43893 Altafulla / T. 97 765 05 97

Avís

Lssi/Lopd
Condicions d'ús


web: David Vegas

accessibilitat web: fiveninots & traza