mejor pagar trabajos en salud https://espanapildoras.com/ software de facturación médica medisoft

Avanti-Avanti Studio Design for all.

Avís legal


Dades del propietari i responsable de la pàgina web www.avanti-avanti.com:
AVANTI AVANTI ESTUDIO SOCIETAT LIMITADA
Avellaners 4, C-6
43893 Altafulla
Espanya C.I.F. número: B65213779.
Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 41571, Foli 69, Full B 389210.
E-mail: ei@avanti-avanti.com

Política de dades


En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s'informa al/a la Usuari/Usuària el fet que les dades personals que aquest/a pogués proporcionar a la Web, s'incorporaran a fitxers propietat d’AVANTI, amb finalitats de gestió de clients i finalitats de publicitat i prospecció comercial, inclòs l'enviament (via postal, e-mail o altres mitjans electrònics) de comunicacions comercials sobre els seus serveis, novetats i notícies d’AVANTI. El/La Usuari/a només pot utilitzar la Web i els seus continguts per al seu ús personal i privat. Qualsevol altre ús queda prohibit i requerirà del/de la Usuari obtenir la prèvia autorització expressa i per escrit d’AVANTI.
L’Usuari/Usuària garanteix la veracitat i exactitud de les dades personals facilitades a AVANTI. L’Usuari/Usuària pot exercir el seu dret a accedir, rectificar o objectar l'ús de les seves dades personals, mitjançant una sol·licitud per escrit enviada a avanti avanti estudio s.l., Calle Carolines, 8-10, 08012 Barcelona (Espanya), o per correu electrònic a protecciodedades@avanti-avanti.com

segueix-nos

facebook

google+

linkedin

alex dobaño

avanti blog

últim article


Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

The best online shops in Italy:

avanti avanti estudio s.l.

T. 93 218 75 41
M. 677 41 79 06 / 646 30 30 07

 

Barcelona
C/ Sant Domènec 11, baixos
08012 Barcelona

Tarragona
Avellaners 4, C, 6
43893 Altafulla


Madrid
Velazquez 12, 4ªplanta
28001 Madrid

Seccions

Avís

Lssi/Lopd
Condicions d'ús


web: David Vegas

accessibilitat web: fiveninots & traza