CIUTAT FLAMENCO

Flamenco Ciutat Vella viu un procés de canvi; noves aliances, nou nom i nova ubicació. Ara, Flamenco Ciutat Vella és Ciutat Flamenco. El festival deixa ciutat vella per ocupar el Mercat de les Flors, un espai amb el que el Taller de Músics comparteix ADN. Amb aquest pas, Ciutat Flamenco, aposta per la visió més contemporània, transcultural i universal del Flamenco. Ciutat Flamenco recull i reivindica a través del seu manifest multilingüe la visió universal del Flamenco. Podeu seguir les intervencions a través de les seves xarxes socials i una col·lecció de microclips. Aquí compartim unes imatges d’una intervenció al Mercat de les Flors que vam realitzar ara fa pocs dies per anar escalfant motors…

ciutat flamenco imatge de dos cartells manifest en àrab i francés

ciutat flamenco imatge de dos cartells manifest en àrab i francés

ciutat flamenco cartells manifest

ciutat flamenco imatge dels cartells manifest en diferents idiomes

ciutat flamenco cartells manifest en diferents idiomes

ciutat flamenco cartells manifest en diferents idiomes

ciutat flamenco cartell manifest en francès

ciutat flamenco cartell manifest en francès

ciutat flamenco cartell manifest en àrab

ciutat flamenco cartell manifest en àrab

Comparte...

  Cheap Synthroid

  Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

  Cheap Abilify

  Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

  Sponsored:

  The best online shops in Italy: