Nit MNAC, quina nit!

Nit Mnac, quina nit! portes obertes del MNAC

Imatge de la campanya

Nit MNAC quina nit! El MNAC obre les seves portes aquest dissabte 17 de desembre. La entrada és gratuita i entre d’altres activitats podreu visitar la col·lecció permanent i les exposicions temporals, conèixer a fons les obres mestres amb comentaris de les més significatives cada quart d’hora, escoltar jazz en directe i fer un tast als diferents espais gastronòmics. No us la perdeu! Tot el programa aquí.

Comparte...

  Cheap Synthroid

  Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

  Cheap Abilify

  Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

  Sponsored:

  The best online shops in Italy: