“Brangulí va ser aquí” col·lecció de postals


Aquí compartim la col·lecció de postals que es podeu trobar en diversos punts de la ciutat on s’exposen les fotografies en gran format que Brangulí va fer en aquell mateix lloc. Podeu recollir en aquests punts reproduccions en petit format que són un val d’accés 2×1 per visitar l’exposició “Brangulí. Barcelona 1909-1945”. Mireu aquí el mapa per veure on podeu anar a recollir aquests vals! Per veure tot el projecte clica aquí.

Comparte...

  Cheap Synthroid

  Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

  Cheap Abilify

  Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

  Sponsored:

  The best online shops in Italy: